29.10.09

Voorbereidingen Azie

José had ons een hotel aangeraden en dat hebben we geboekt... kijk 's wat een goed (voor)uitzicht!

26.10.09

I'm a sucker for sentiment...

“The others fruit is so far away. And this fruit just wants to play.” Zo begint de hilarische supermartkmusical van de New Yorkse theatergroep Improv Everywhere. De groep maakt verrassende voorstellingen op onverwachte plekken, heel Amerika is hun speelplaats. In deze video duiken zes undercover acteurs op in een supermarkt in de wijk Queens. Het optreden is gefilmd met verborgen camera’s.



Het leukst is de totale verbazing op de gezichten van de nietsvermoedende klanten in de supermarkt. Hier zijn nog wat interviews met toeschouwers, die het originele filmpje niet gehaald hebben.
(bron: nrcnext.nl )

17.10.09

15.10.09

Dutch Design Week 2009


Een tijdje geleden plaatste ik dit bericht.

Komend weekend begint de Dutch Design Week in Eindhoven en tot mijn grote vreugde is de Trash Mirror van Daniel Rozin daar te bezichtigen (in het 5minuten museum op Strijp). Cool!

Een spiegel van afval. Een spiegel ook die niet echt spiegelt maar toch laat zien wat er voor gebeurt. De Trash Mirror van de Amerikaanse kunstenaar Daniel Rozin beschrijven is niet makkelijk. Je moet ‘m dan ook gewoon zien en ervaren. Er voor staan en de vele prullen zachtjes horen ritselen als ze je spiegelbeeld weergeven. In de verte doen ze denken aan pixels maar daarvoor zijn ze toch ook weer te rommelig en tastbaar
(al mag je ze niet aanraken!). Natuurlijk zit er wel ergens een computer achter maar die zie je niet. Wat je wel ziet, ben je zelf. 



Paloma Faith | Stone Cold Sober

This time I want it all

In de paskamer van de Bijenkorf


1.10.09

Kippenvel

Oprah Winfrey opende haar nieuwe tv seizoen met de grootste flash-mob ever. Meer dan 21.000 mensen dansten mee op ‘I Got A Feeling’ van de Black Eyed Peas. Check dit: